lördag 31 mars 2012

Bakslag

Så det kan gå! Men egentligen inget att förvåna sig över. Det är visserligen plusgrader, men marken är helt vit, och fortfarande snöar det! Hupp!


19 kommentarer:

 1. Nej...det här är ju helt galet...vill inte se snö nu!!! Men jag måste tillstå att bilden är helt underbar. Du har fångat snön perfekt. Man får trösta sig med att Penséerna är riktiga överlevare. Men man kan ju ha annat på gång, som är lite känsligare. Hoppas det slutar snart...
  Kram/Randi

  SvaraRadera
 2. Väldigt onödigt med snö nu tycker jag!

  Hoppas det slutar snart, för jag ska iväg på trädgårdskonsultation och det underlättar ju något om man ser marken man ska prata om...;-)

  Ha det gott, kram H.

  SvaraRadera
 3. Jo, här är det också snö...gillar det inte! Hoppas på att snön är borta inom en dag eller två...
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 4. Det är ju bara mars, vänta tills aprilvädret börjar... Snyggt med före och efter. Tur att penséerna tål minus.

  SvaraRadera
 5. Det såg likadant ut här i morse när man vaknade, men det har redan smält undan men efterlämnat en blöt leråker. Alltså blir det inget kul gjort ute idag. Skulle ha rensat gropen bakom kerriabusken på rotskott, fyllt på med jord och sen planterat 7 dagliljor och 3 hortensior. Sen skulle jag ha planterat den grön/gulbrokiga järneken som kom hem från Holland i veckan också. Nu blir det att sitta inne och kura.....men jag ska trösta mig med att se Let´s Dance-reprisen. Det kanske inte var så dumt med ett elavbrott igår.......

  SvaraRadera
 6. Helt galet väder.
  I alla fall jag blir så deprimerad av allt mörker

  SvaraRadera
 7. Kara Ruben! What hardly little souls! That is about what things look like here too! Happy April! Kram Carol

  SvaraRadera
 8. Nu har lärkan snöat ned tre gånger och då borde det bli riktig vår.
  Din gårdagskruka var väldigt vit i dag, men jag kände ändå igen de små glada ansiktena som tittade fram ur det vita fluffet. Håller tummarna för plusgrader!
  Hej från Törnrosa

  SvaraRadera
 9. Någon snö har vi inte fått men däremot minusgrader på natten och det är inte kul när det skjuter fart på buskarna och många tulpaner blommor.Ha de gott.

  SvaraRadera
 10. Nä det här var mindre roligt kan man säga. Här har det smält undan lite idag, men inte allt. Har räddat in alla krukor i växthuset nu. Trångt är bara förnamnet just nu....

  Ha det gott!
  /Charlotte

  SvaraRadera
 11. Kul att se dig i etern igen :-) Vi hade också snö i morse, men den försvann snart, som tur var. Sol och vind hjälpte till. Härlig bild på älskade penséerna, de tål det mesta som tur är. Ha en skön söndag !
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera
 12. ....tjulahej......håber sneen hurtigt er væk igen - for nu vil vi have forår med stort F ;0)

  knus Dorthe

  SvaraRadera
 13. Ja men så bra så att du kunde ta den här bilden. Jag vill också ha lite snö. Bara för några bilders skull inget annat.
  Ha en skön söndag
  Annika

  SvaraRadera
 14. Här sitter en skåning och önskar lite snö. Här har vårvärmen lockat fram massor och så rasar tempen ner och tangerar -7. Inte bra och väldigt besvärligt att försöka bädda in allt igen.
  Ha det gott

  SvaraRadera
 15. Välkommen tillbaka! Du alltså. Inte snön. Inte ens för den fina bildens skull. Visst var det väbtat med bakslag men så här stora variationer känns väldigt onödigt.
  Kram

  SvaraRadera
 16. Jag har saknat dina fina inlägg med alla vackra bilder! Här har det varit omväxlande snö, hagel och sol med stormvarning idag, men det har inte blivit snö på backen tack och lov. Mina penséer har fryst ordentligt några morgnar, sett ut som någon hoppat på dem, men tänk att de reser sig igen, så starka!

  Ha det bra,
  Jenny

  SvaraRadera
 17. Selv om jeg i Sverige i øjeblikket, så vil jeg ikke have sne. Nej, jeg vil have forår og varme. NU!!

  Ha' en fin aften.

  SvaraRadera
 18. Burr...här kom det en ordentlig hagelskur igår. Fast idag skiner solen igen:)
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 19. Hugaligen!
  Sådana bakslag är INTE roliga.

  SvaraRadera