måndag 12 juni 2017

Bra med matchande granne

Det verkar vara ett riktigt rhododendron-år i år! Sällan har väl grannens Rhododendron varit så praktfull. I år har jag, kanske på grund av det, upptäckt hur bra den matchar mina allium. Detta är en morgonbild så därför är färgerna lite dämpade.8 kommentarer:

 1. En snygg kombination! Är det verkligen en tomtgräns däremellan? De ser ju ut till att växa i samma plantering :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) Kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   Genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Det är faktiskt ganska långt emellan, åtminstone 7–8 meter. Det är mitt macro-objektiv som trycker ihop "avstånden".

  SvaraRadera
 3. Härligt att kunna njuta av grannens blomster prakt. Själv dras mina blickar till grannens stora snöbollsbuske, men låtsas att inte se gunnebo stängslet i mellan...
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. man får jobba på det - eller få en överraskning

  SvaraRadera
 5. Tänk att det ofta är lite fel på ljuset när man ska fota. I mitt fall var det den starka solen mitt på dagen. Egentligen gillar jag bästa att fota framåt kvällen, men det kan man ju inte alltid göra!
  Men...den här gången skriver jag bara för att tala om att jag har lagt ut några bilder på min nu uppväxta hängsyren - och tacka igen för inspirationen!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 6. Det är mitt macro-objektiv som trycker ihop "avstånden".


  แคมฟรอก

  SvaraRadera

 7. Beautiful image the building You chose well for the theme.
  Your blog is very nice,Thanks for sharing good blog.
  starbet agent

  SvaraRadera