tisdag 26 juli 2016

Hur kunde det bli så här?

Men, hur kunde det gå så här? Jag som är så förtjust i Digitalis 'Cafe Crème', faktiskt en av mina favoriter! Varför har jag inga i år? Vilken miss! Här måste ske en bättring till nästa år! Som tur är, så har någon av fjolårsplantorna frösått sig, så jag hade små babysar som jag kunde ta hand om. Nu är jorden så erbarmligt dålig där de små börjat växta, att jag tyckte att de skulle få flytta till ett litet bättre ställe, en riktig barnkammare! Och, en sådan måste ju ha en skylt så man ser att här gäller det att se upp och inte rafsa för mycket med rensjärnet.7 kommentarer:

 1. Underbart! Klart att det ska märkas ut. Kanske behövs även ett litet staket så ingen smiter?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag blir lite förvånad! Skulle inte ni flytta till en lägenhet i mina gamla hemtrakter!? Och nu skriver du om din odling nästa år.....? Du får förklara!!!
  KRAM
  Susie
  Susie

  SvaraRadera
 3. En ordentlig barnkammare till plantor skulle jag oxå behöva fixa till! Men det blir inte i år...
  Tack för namnet på Vallmon!! Kom på när jag så namnet att jag fick frön på pompoms av en på jobbet och vi visste inte vad det var. Nu vet vi:)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Det är så lätt att rensa bort små fröplantor :( Jag har säkert missat massor under åren men nu har jag lärt mig att känna igen fler och att vänta med att rensa tills det är stort nog för igenkännande :D Man lär så länge man lever ! Hihihi...tur är väl det !
  Elisabeth

  SvaraRadera
 5. Hello, I went by to say hello, since I've been disconnected from everything for a long time. As always I love your work. That I still think that they are not chapucillas, but great works. A kiss.
  หนังออนไลน์

  SvaraRadera
 6. I really appreciate your professional approach.These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  หนังออนไลน์

  SvaraRadera