onsdag 11 mars 2015

I hear a song ... eller Julen varar intill Påska

Kan blommor sjunga? Jag tyckte jag hörde, fast väldigt svagt, några som sjöng.  Det lät som om ljudet kom från amaryllisen. Det lät inte som "... och julen varar intill påska", utan det lät mer som en sorts serenad. Då såg jag det! Det är ju amaryllisens ståndare som knäböjer och sjunger en serenad till pistillen.

 Även julblommor kan få vårkänslor!

Ingen dålig uppvaktning!5 kommentarer:

 1. Men Ruben ... var har alla kommentarer på dina inlägg tagit vägen? Jag var säker på att jag skrivit en kommentar här och blev konfunderad. Så bläddrade jag ner bland dina andra inlägg och ser "Inga kommentarer". Vad har hänt? Nu prövar jag att skriva en för att se om den går in.

  Ha det gott!

  /Anita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anita.
   Jag vet att det är korkat, men lika bra att erkänna.
   Jag var inne på mitt konto, vilket jag sällan gör, och då klickade jag in på KOMMENTARER. Det är ju onödigt att de ligger här och skräpar, tänkte jag, lika bra att ta bort dem. Inte TÄNKTE jag på, att de även då försvann från inläggen. Hur DUM får man vara?
   /R

   Radera
  2. Inte är du dum inte. Sånt kan väl hända vem som helst. Ibland är det lite för lätt att göra ett fel. Men det var ju skönt att det fanns en naturlig förklaring så att inte blogger spårat ur. Du får se fram mot nya kommentarer.

   Ha en skön helg i solen!
   /Anita

   Radera
 2. wow !!! beautiful and so lovely work :) i really like your good idea so much.Thank for sharing.

  หนังออนไลน์

  SvaraRadera