lördag 21 mars 2015

Tjolahopp, då var det vinter igen

Häpp!

Solig morgon!


16 kommentarer:

 1. Det är ju bara mars... andra vyer på Hisingen ♥

  SvaraRadera
 2. När våren blir vinter humöret lätt slinter.
  Att nån säger"-Asch, det är bara mars."
  är inte till tröst, det blir alltför snart höst...

  SvaraRadera
 3. Ja, det såg likadant ut här i morse - men eftersom det är plusgrader så har det smält undan TROTS att det snöade hela förmiddagen!
  KRAM och TREVLIG INNESITTARHELG
  Susie

  SvaraRadera
 4. Här snöar det ena minuten och sedan lyser solen men i morse så det ungefär som hos dig - fick nästan en chock när rullgardinen åkte upp !
  Ha det så gott !
  kram/Isa

  SvaraRadera
 5. Her har det ikke vært snø på lenge, men vi må vel regne med at den kan komme... I dag satte jeg ut hagemøblene, og solen har varmet godt. Uansett så er lyset her, så vinter blir det ikke. Ha en fin helg! Hilsen Anne-Kristin

  SvaraRadera
 6. Ja, visst får man räkna med snö och hagel. Men när solen tittar fram är det skönt att ha sina hagemöbler på plats! Här har varit väldigt soligt idag, så det var ju skönt!!!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 7. Ja, det är väl det enda raka att säga om snö och kyla. Bättre att gilla vädret med ett leende på läpparna, det är ju som det är. Hoppas på lite tö imorgon så jag kan se vad som vågat sig upp under veckan som gått.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 8. Ja, det är förskräckligt! Eller hur! :) Skämt åsido så tycker jag att egentligen är det nog ganska normalt och jag är glad att det kom någon nederbörd alls så jag slipper vattna ner hönsgödslet... Men jag tog bilder över trädgården i vinterskrud i morse som jag tänkte blogga om, men det vart lite annat gjort (sått och omskolat) i stället! Men nu räcker det väl med snö? Ses vi på mässan nästa vecka? Trevlig helg! :) Mia

  SvaraRadera
 9. Utrolig flott vinterbilde.

  Klem Vivi

  SvaraRadera
 10. När snön äntligen börjat smälta i solen - då började det blåsa. Fruktansvärt iskalla vindar!
  Så att ta fram penséeteaterns hylla och börja förbereda, det var inte att tänka på. Men när det blir varmt igen, då ska jag köpa massor av småblommiga roliga penséer. Dom på gruset framför har vi nämligen rensar bort.....
  KRAM och TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera
 11. Hehee! På finska finns det ett ord för eländet: bakslagsvinter eller bakvinter som jag själv brukar säga. Ett motsvarande begrepp finns inte i det svenska språket.
  Jådå. Det ser inte så kul ut genom fönstret hos mig heller just nu. Men så är den nordiska våren! För VÅR är det ändå ;-))!
  /Anja

  SvaraRadera
 12. Hehee! På finska finns det ett ord för eländet: bakslagsvinter eller bakvinter som jag själv brukar säga. Ett motsvarande begrepp finns inte i det svenska språket.
  Jådå. Det ser inte så kul ut genom fönstret hos mig heller just nu. Men så är den nordiska våren! För VÅR är det ändå ;-))!
  /Anja

  SvaraRadera
 13. Tjolahopp! Här längst i norr har det varit vinter sedan i oktober, men detta med snöfall hos er nu, måste ju vara som snö i mitten av maj hos oss i Norrbotten.
  Det har hänt att grönskan täcks av ett tjockt snötäcke då, och det är ju inte kul.
  Närheten till Nordpolen spelar nog viss roll.

  Ha det gott, hoppas snön hos er har försvunnit nu.

  SvaraRadera
 14. Vackert är det ju i alla fall ...

  Jenny

  SvaraRadera
 15. Näe, fullt så jäkligt har vi inte haft det! Faktiskt riktigt fint väder till och från sista dagarna!! Just idag var det också hyfsat på förmiddagen men...det blåste så hemskt att man inte kunde gå ut - och jag som har hela baksidans rabatter att rensa ur. Alltså den första omgången, när det är klart kan jag börja om i alla rabatter med "finrensningen" - som verkligen behövs!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 16. It’s really a great and helpful piece of information. I am happy that you simply shared this helpful information with us.

  หนังออนไลน์

  SvaraRadera