lördag 10 juni 2017

Nytt i trädgården

Jag har varit dålig på att blogga på sista tiden. Tycker, att jag redan skrivit om allt. Men, nu har jag tagit mig själv i kragen – och det har faktiskt hänt något nytt! De flesta av mina aklejrutor har haft den lila färgen, men en och annan har varit vit. Och, nu kommer nyheten: de har korsat sig med varandra, så nu har jag några aklejrutor i olika rosa nyanser. Var inte det en nyhet, så säg!?


10 kommentarer:

 1. Aklejrutor har jag aldrig haft i min trädgård, så det är en ny bekantskap - ser väldigt trevlig ut. Så roligt att du börjat blogga igen - jag tror att man kan skriva om allt man redan skrivit om tidigare men det blir ändå i en ny tappning och vi läsare glömmer så fort. Dessutom tillkommer det nya läsare hela tiden och för dom är ju allt nytt - så fortsätt att blogga från din vackra trädgård !
  Ha det så gott !

  SvaraRadera
 2. Men Åh, vad roligt att du bloggar lite! Jag har oxå varit mindre duktig på det ett tag för det är så mycket annat som händer :)
  Den rosa finingen var underbar! Skulle passa perfekt i en av mina rabatter ;)

  Kram

  SvaraRadera
 3. En nyhet så god som någon! Välkommen tillbaka:-)

  SvaraRadera
 4. Väldans kul att se dig här igen! Det var ju ett tag sen...men jag tycker att du alltid har något kul att komma med, så låt det inte gå så länge mellan gångerna!!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 5. Hej Ruben, på min blogg är det väldigt många upprepningar men det känns fortfarande kul för mig. Angående aklejrutor så är det nytt för mig i år att jag inte försöker utrota dem utan de ska få blomma, men inte gå i frö.
  Allt gott!

  SvaraRadera
 6. Vilken snygg färg och verkligen en nyhet. Problemet med att ha sagt allt har inte drabbat mig på bloggen men väl i andra sociala medier :)

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 7. så låt det inte gå så länge mellan gångerna!!


  แคมฟรอก

  SvaraRadera
 8. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  winwin casino

  SvaraRadera
 9. Beautiful image the building You chose well for the theme.
  Your blog is very nice,Thanks for sharing good blog.
  starbet agent

  SvaraRadera
 10. Hello, I went by to say hello, since I've been disconnected from everything for a long time. As always I love your work. That I still think that they are not chapucillas, but great works. A kiss.
  หนังออนไลน์

  SvaraRadera