fredag 6 november 2009

En kopp kaffe

Nu är det verkligen höstrusk för hela slanten. Igår snöade det halva dagen och det blev lite vitt på marken under under en kort tid. Idag är det GRÅTT. Men, det hör ju hösten till, man är van, så varför gnälla. Annika ville att jag skulle visa fler bilder från utställningen Viola, men jag har nog inte så mycket mer i gömmorna är jag rädd för. OK, jag har några, men de är väldigt vårliga och nu ska vi väl landa i hösten och inte drömma så mycket. Jag får i stället bjuda på en kopp kaffe, det kan ju ge lite värme inombords - och bilden är faktiskt från Violautställningen.

Violer i vacker miljö. En kopp kaffe är aldrig fel!

8 kommentarer:

 1. Men... du hade ju redan druckit ur! jaja, jag ska ju ändå iväg och handla lite ;-) omen stund, får väl ta mig en kopp där "skrattar" Underbara violer, undrar om vi inte begravt alla doftviolerna under muren =( Ha en finfin fredag / gittan

  SvaraRadera
 2. Fast jag behöver mycket vårbilder för att tro på det som ska komma. Så jag tackar för de vackra violerna och för det goda kaffet! Hoppas få bjuda tillbaka.

  SvaraRadera
 3. Doften av violer känns hit! Kaffet tar jag först när jag sniffat i mig violdoften så att jag håller på att svimma - sen blir det bra med kaffe;))! Och tack Ruben att du kallar kaffe för kaffe och inte "latte" ;))!
  Inte undra på att Annika har utsett dig till sin vikarie...dina bilder är sååå fina./"Språkpolisen" Anja

  SvaraRadera
 4. Vacker kaffekopp (blundar, ska hålla mej till mina blåklockor), annars får man drömma så mycket man vill, häller några droppar i din kopp, eftersom sonen lyckades handla det han skulle ;)

  SvaraRadera
 5. Som vanligt en jättefin bild med violer och med kaffe, min favvodryck sen unga år, latten kom lite senare;)
  /U

  SvaraRadera
 6. Ingen latte här inte,
  en slurk äkta vispgrädde ska det vara.

  SvaraRadera
 7. What a lovely bouquet of violets! I see your cup is empty! Now I understand your most recent post. Will go there now to smell the coffee! Ha! Happy Weekend Ruben. Carol

  SvaraRadera
 8. Hej Ruben,
  jag kan nästan känna violdoften...
  Karin

  SvaraRadera