måndag 25 juni 2012

Raindrops keep falling ...

... on my head. Och som det inte vore nog med det, och vad är värre, de envisas med att falla på de nyutslagna pionerna.  De är visserligen uppbundna lite löst, men ändå är det nog på gränsen till att de när som helst ska knäckas. Aj aj!! Juni månad i år verkar slå alla rekord när det gäller regn!


Jag såg att Eva med bloggen Med fingrarna i (j)orden hade plockat in mängder av denna fina blomma, men jag nöjer mig med att plocka in ett par stycken, och sedan förlitar jag mig på försynen!

 " Aj, aj . min nacke!"

Knopparna är stora och sprängfyllda.

16 kommentarer:

 1. jag plockade in några pioner och gav till svärdottern med

  SvaraRadera
 2. Det där är medaljens baksida med vackra nyutslagna pioner och de bugar sig djupt av tyngden - trist!
  Men, vackra bilder får man i alla fall :)
  Ha en bra dag /bea

  SvaraRadera
 3. Så vackra!! Mina ligger längs med backen och man undrar om de orkar resa sig igen. Plockade in en bukett förut.
  Ha det gott.
  //Maria

  SvaraRadera
 4. Nydelige peonbilder! Ja,det har kommet nok regn i juni, så vi får håpe at juli blir bedre.

  SvaraRadera
 5. Mina pioner har inte slagit ut än, men det gör dom nog vilken dag som helst nu. Jag håller tummarna stenhårt för att det skall sluta regna innan dess:-)

  Hoppas det slutar regna hos dig också snart så även dina pioner klarar sig.

  /Nora

  SvaraRadera
 6. Oj Oj Oj :( Tråkigt då pionerna blir så tunga att de sen går av. Vi har också haft ett häftigt regn idag, men gudskelov så har bara små enkla pioner och de låga bondpionerna ännu slagit ut!! Jag tror att jag ska tillbringa morgondagen med att i förebyggande syfte binda upp pionerna så bra det går. Regnet tycks ju vara ihärdigt denna sommar! /Mimi

  SvaraRadera
 7. Även vi har fått så det räcker; Först 11 mm, sen 12 mm och så inatt 20 mm och så regnar det lite försiktigt just nu. Igår var det dock soligt och varmt, riktigt skönt men nu är det höst igen.

  SvaraRadera
 8. Synd att alla blommor ska regna sönder och bort... Hoppas att det blir lite bättre blomväder snart - ja, vi människor behöver ju också lite sol och värme.

  SvaraRadera
 9. Selv om det er med fare for å knekke, ja så var de jo lekker med vannperler på :)

  SvaraRadera
 10. Mycket vackra bilder med regndroppar på. Jag tror nog de klarar regnpärsen eftersom de nickar och får det mesta på nackarna. Skakar man av det blöta orkar de troligen fortsätta blomma. Värre om all fukt stananr inne i själva blomman.
  Hej från Törnrosa

  SvaraRadera
 11. Tråkigt med regn när de vackra pionena slagit ut, hoppas de klarar sig! Det kunde gott räcka med regn nu för ett bra tag framåt!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 12. Här ser det likadant ut med pionerna. Plockade in några och det blev fullt på borden. Det har inte hållt upp många minuter så jag gick inte ens ut för att plåta eländet.Ha de gott i regnet men i morgon blir det bättre.

  SvaraRadera
 13. Både jag och mina pioner lider med dig och dina...

  SvaraRadera
 14. Jaa, det är verkligen för sorgligt :(

  Detta regnande behöver sluta: NU! Men precis som andr noterat: Superfina foton på blöta pioner !!

  Med hopp om bättre väder!

  //Veronica

  SvaraRadera
 15. Asch då. Synd på de fina, fina pionerna. Här har det faktiskt inte alls regnat så jättemycket. Ja, det har förstås skvittrat till nästan varje dag, förutom de senaste dagarna, vilket har gjort att det är snustorrt ute faktiskt här. Skulle nog kunna ta över en regnskur eller två :-))

  Ha det gott!
  Charlotte

  SvaraRadera
 16. Åh ja de smukke pæoner - jeg nyder dem også, men blomsterhovederne er ikke så glade for al den regn!

  Kh. Marlene

  SvaraRadera