onsdag 19 juni 2013

En tur på Via Dolorosa ...

... kan jag tyvärr inte bjuda på. Men vad sägs om en tur på min egen Via-som-är-rosa? Det är hängsyrenen som med hjälp av den senaste tidens regn passat på att beströ marken med sina blommor. I kopiösa mängder, vill jag påstå. Via Dolorosa lär betyda ungefär "Suckarnas väg" och det skulle  ju egentligen passat bättre på denna stig, även om suckarna är lite färre nu för tiden. Här var nämligen tidigare en trappa och det var lite småjobbigt att baxa gräsklipparen uppför den. Men med den här stigen går det hyfsat bra.

Hängsyrenens blommor som beströr rabatt och stig.

8 kommentarer:

 1. Det är inte dåligt att ha en rosa trädgårds-gång! Man kanske suckar av välbehag när man passerar där, så "suckarnas väg" kan väl passa ganska bra tycker jag!

  SvaraRadera
 2. mycket vacker stig
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 3. Så vakkert det ser ut hos deg! En rosa sti er ikke det verste en kan ha i en hage, selv om den ikke varer så lenge :-)

  SvaraRadera
 4. Vackert som bara den!Men kanske ändå en liten suck när allt det rosa blivit brunt och ska bort? Trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 5. Mycket vackert med syrenbeströdd trädgårdsgång!
  /Annika

  SvaraRadera
 6. Inte helt fel med en rosa gång! Mycket vackert :)
  Ruben, din vallmo har slagit ut i natt.
  Vilken underbar färg.....

  Tack!

  Veronica

  SvaraRadera
 7. Där skulle jag gärna gå omkring och njuta. Jag misstänker att Black peony både kan va dubbel och enkel. De som frösått sig i landet är dubbla men de jag frösått och sen omskolat i en låda har blivit enkla. Jag har haft de sm frösått i landet några år nu på samma ställe. Ha de gott

  SvaraRadera