fredag 19 september 2014

Blommig fredag – Sommarplåga

Det var tidvis gott om getingar som surrade runt matbordet. En flugsmälla var väl inte det mest effektiva vapnet – men man kan ju göra mycket annat roligt med en smälla också, i varje fall om man är ett litet barnbarn.Ja, det var veckans bidrag till Blommig fredag. Fler bidrag hittar du här!13 kommentarer:

 1. Vilken söt liten unge :)

  En smälla räcker inte långt mot getingar!
  Tur att Anticimex finns om det blir fält många.

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 2. hihi, 3-åringen gillar att springa runt med denna :)

  SvaraRadera
 3. Fluesmekkere kan brukes til så mangt :-)

  Ha det godt!

  SvaraRadera
 4. Anar en jättesöt liten tjej bakom flugsmällan. Hon är definitivt ingen sommarplåga som getingarna har en tendens att bli. Och en flugsmälla kan användas till mycket, det är bara att konstatera.

  Ha det gott!
  Anita

  SvaraRadera
 5. Det gäller att se världen ur alla synvinklar och vrån. Vilken bedårande liten flygsmällaprinsessa till barnbarn ;-)))! /Anja

  SvaraRadera
 6. Ja, getingar kan ju bli en plåga om de blir för många. Barn kan också vara en plåga ibland(har jag hört)...men aldrig barnbarn...de är toppen. Ha en skön helg/ Titti

  SvaraRadera
 7. Det verkar vara många som haft problem med getingar i år men inte vi. Både på Gotland och Öland var vi förskonade :-)
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 8. Tänk, Ruben, jag hade nästan glömt det där med getingarna! Nu kom jag ju på det när jag läste hos dig! Vi satte ju faktiskt in en myggnätsdörr på baksidan bara för det - det kunde jag ju bloggat om! Tur man glömmer fort! Gulligt barnbarn! :) Ha en skön helg! :) Mia

  SvaraRadera
 9. De där flygfän undrar jag om de vet vad de är till för, inte kan det väl vara att reta oss i alla fall.
  Ha en fin lördag
  Kram Meta

  SvaraRadera
 10. En mycket användbar manik:)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 11. Söt tjej. Hoppas hon inte retade upp några getingar med smällaren utan höll sig till de mer 'klapp'vänliga flugorna.
  Ha en fin helg

  SvaraRadera
 12. Getingar, ja det var en riktig sommarplåga, själv kom jag inte på någon plåga att skriva om.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 13. Va!? Hade ni massor av getingar? Här var det ovanligt lugnt på flygfäfronten i år. Varken getingar, mygg eller bromsar i några större mängder faktiskt. Var nog för torrt och varmt för dom med.
  Jag hoppade ju på Blooming Friday sent på torsdagsnatten och missade totalt att ämnet Vårfrestelser inte skulle gälla förrän den här veckan. Så det kommer ett nytt bidrag på ämnet - och där har jag en hänvisning till din blogg!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera