söndag 13 april 2014

Kvanne

Är det någon som känner igen denna "kotte" som Kvanne? Ordentligt uppmärkt, men all text borta, typiskt! Eller är det något annat? Har för mig att det skall finnas en Kvanne här.
13 kommentarer:

 1. Kvanne mig hit och kvanne mig dit, vad är det för fel på vanliga kottar ... Kanske det växer upp en ståtlig gran där ;)

  /Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du gav mig just dagens bästa skratt!
   /Anette

   Radera
 2. Kvanne ser väl ut som en morot... vaffo så bråttom, snart kommer bladen, som luktar kvanne.

  SvaraRadera
 3. Jeg tenker på oxalis når jeg ser den roten//knollen og det lille bladet.
  Ha en riktig fin påske!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att det är lite spännande när man inte riktigt vet vad det är som tittar upp ;)

  SvaraRadera
 5. Jag har ingen aning men jag hade gärna velat ha en. Jag såg dem på CFS förra året, Såå Coola!
  Och så han jag inte kommentera ditt fredagsinlägg..... Tänkte att du skulle få testa på att ha tåååålamod och så blev det så här?? ;)

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Kan tyvärr inte hjälpa - men hoppas du berättar om det är en Kvanne eller ej så småningom för nu blev jag också nyfiken:-)
  /Nora

  SvaraRadera
 7. Tyvärr nu räcker inte mina kunskaper till :-)
  Kramar Hélena

  SvaraRadera
 8. Har inte en aaaning, har aldrig odlat Kvanne! Och inte liknar det nått annat jag har heller, så det ska bli kul att få läsa om vad det är för nått!!

  SvaraRadera
 9. Vill bara kommentera din kommentar; Om man är lite naturintresserad, älskar att åka runt i bil och dessutom har hund - vilket vi haft dom sista 35 åren - så ger man sig gärna ut på små excursioner. Och det gör ju inte saken sämre om man älskar kartor också..... *fniss*
  Jag tror, eller jag vet faktiskt, att vi både hittar och har varit på fler ställen än dom flesta gotlänningar. Inte klokt egentligen! Men vi var likadana i Stockholm. Ja, alltså på södertörn - där var vi jämt och travade och gick med hunden!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 10. Sätter en peng på att kvanne har pålrot. Det ser nästan ut som om det är nån fetbladsväxt...
  Alternativt nån väldigt ljusskygg barrväxt...

  Glad Påsk
  /Anette

  SvaraRadera
 11. Jag igen.... Det är ingen akleja min bäste herre! Zonknäcka försöker jag med men så långt klarar jag det inte :) Det är en jättesöt liten narciss som heter Rip Van Winkle.

  Glad Påsk!

  SvaraRadera
 12. Kvanne...vete sjutton. Den hör väl till de korgblomstriga och borde ha en helt annan rot?Jag tänkte direkt på Oxalis. Eller någon bräcka? Njut av påsken så hinner den veckla ut sig och bli igenkänd :)

  SvaraRadera