fredag 2 augusti 2013

Alla älskar Anna-Karin

Idag var jag tillsammans med min fru Karin, Veronica och Stefan (Sanda Cottage) på trädgårdsbesök hos Anna-Karin (Landet krokus) utanför Gävle. Vi fick ett makalöst sjangdobelt mottagande. Det är väl bäst att inte berätta hur, för då blir ni bara avundsjuka! Men på tal om bussiga Anna-Karin, "Vilken sockerkaka",  jag tror det var så Veronica uttryckte det hela, på sitt som vanligt lite drastiska sätt.  Eller var det "sockerbit" eller "sockerskål" hon sade? Jag kommer inte ihåg exakt. Då drämde jag i med: "hon är som en "honungskupa", och tänkte på en sådan där vacker i flätad halm, med massor av solgul honung i. "Skriv det på bloggen",  tyckte Veronika.  Men sådant kan man väl inte skriva?!

När jag kom hem satte jag mig direkt och gick igenom korten jag tagit. Och kan jag inte hålla mig, jag måste få visa detta kort på personen i fråga.  Jag tycker det är så himla fint!!

Anna-Karin

Tusen tack för att du tog emot oss Anna-Karin. Det blev en fantastisk dag med Söderfors Bruk, Trädgår´n i Söderfors och särskilt besöket hos dig!


9 kommentarer:

 1. Men Ruben jag tror minsann att du blivit smått förälskad :-) men jag förstår dig. Anna-Karin kan man inte undgå att bli förälskad i. Jättefin bild!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Hahaha.. Jag ser ju helt porrig ut...
  Men vilka fina epitet. Jag blir nästan lite generad.
  Tack för att ni kom och tack för den jättefina pelargonen!
  Stor kram till både dig och Karin från honungskupan. ;)

  SvaraRadera
 3. Ett jättefint kort på Anna-Karin.MVH/Gunsan.

  SvaraRadera
 4. Så vackert det ser ut i trädgården också!

  SvaraRadera
 5. Och vad tyckte Karin.....!? *fniss*

  SvaraRadera
 6. Ja, hon har den effekten på folk, den lilla sockertoppen! :)

  SvaraRadera
 7. Finaste Anna-Karin, det är en bra jämförelse: HONUNG!

  Kram från mammamore i Borgen

  SvaraRadera
 8. :) man kan inte annat än le när man läser din blogg, jag blir så glad! Tack för fina bilder och att jag också får hänga med på "bloggträff" fastän man bor långt norrut!

  SvaraRadera