onsdag 16 juni 2010

Solig morgon

Att vakna upp till en solig och härligt frisk morgon, det är helt fantastiskt! Då får man bråttom ut i trädgården!


Violerna och pensen kommer överens mycket bättre nu. (Jfr. tidigare inlägg).

17 kommentarer:

 1. Jag känner precis likadant!

  Kram M

  PS. Vacker bild med penseerna i förgrunden och resten av trädgården lite suddig där bakom!

  SvaraRadera
 2. Japp! Då känns det inget kul att veta att man ska vistas inomhus och syssla med inte fullt så kul saker hela dagen (typ lära sig marknadsföringslagar osv) Men nu är jag ledig resten av dagen och gissa vad jag ska göra då? ;P

  SvaraRadera
 3. Vi har båda varit ute hela dagen tills nu och jag har lyckats rensa färdig "långrabatten" samt "murrabatten". Dessutom kantskära en del ställen och så vattna det nya gräset i "förträdgården". Rolle har servat bilen samt klippt gräs och ogräs runt sin bilbrygga. Så ikväll ska det bara njutas!
  Först kallt rosévin på altanen, sen en rundvandring i trädgården med gubben för att visa honom allt fint och sen ska vi grilla och äta varm färskpotatissallad. Därefter faller vi nog i sömn framför TV´n!

  SvaraRadera
 4. Är lite för morgontrött för att "njuta" av tidiga mornar. Tur att andra är upp med tuppen och tar bilder så att jag också får se solens tidiga, mjuka sken.

  SvaraRadera
 5. jag skulle kunna stiga upp hur tidigt som helst...är en riktig morgon människa...(jag gillade ditt tidigare inlägg också ;)

  SvaraRadera
 6. Så fridfullt det ser ut i din trädgård. Skönt att de blivit vänner igen och tittar åt samma håll:)

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar bild! Tyvärr är jag inte så morgonpigg, men det händer att jag går upp tidigt en sommarmorgon, och sitter ute på trappan och "insuper" atmofären, och då njuter jag faktiskt!
  Den lilla violen är ju så väldigt söt!

  SvaraRadera
 8. Skönt att de blivit vänner, undra hur du lyckades medla mellan de söta violerna och högfärdspenseén????.....

  SvaraRadera
 9. Ljuvliga morgnar i trädgården! Säger hon som är minst sagt morgontrött... Men tack vare liten hundvalp för två år sedan, fick jag upp ögonen för detta ljuva fenomen. Ljuset! Är ofta uppe tidigt numera.
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 10. Bästa ljuset att fotografera i vid denna årstiden också....

  SvaraRadera
 11. Halvsju är jag ute i trädgården varje morgon, och så undrar ungarna varför jag ska gå redan tolv i säng på kvällarna.....
  Njuter av sommaren och trädgården! Hatar vinter och stadsliv!
  Jag vet ju tyvärr inte riktigt vad det var för pioner du fick. Två hade liksom blivit så stora så rötterna lite trasslat in sig i varandra.. Och för mig var de ju okända båda två, så sen får du försöka med böcker i hand komma på vilka sorter de är, när de sedan om några år blommar! Hälsn mimi

  SvaraRadera
 12. Nippon finns numera bara i form av myrdosor med en nippon-klump i(enl. butiken) Dom har jag provat och myrorna fyllde dem snabbt med sand som fastnade på gift-klumpen. Sen fungerade inte den mer! Tidigare erfarenhet (inne i huset) sa annars att nippon fungerade bra. Förra sommaren provade jag även Fun-light men det var kanske inte gott med päronsmak för dog det gjorde dom då inte. Det känns lite som en trist följetong... Hoppas du får en härlig dag isolen - jag ska skynda mig hem så jag hinner njuta av det vackra vädret jag med =)
  Kram gittan

  SvaraRadera
 13. Sommarmorgnar ääär härliga.... Tyvärr har jag med blivit allt mer morgontrött med åren.... Så jag säger: sommarförmiddagar är härliga :-) Längtar tills jag kommer i fas med att orka upp tidigare på morgnarna - för jag veeet hur ljuvliga dessa tidiga morgnar är....

  Ha en bra dag!
  Kram
  /Charlotte

  SvaraRadera
 14. Beautiful light! The green and your flowers do seem so very fresh. Happy Morning Ruben! ;>)

  SvaraRadera
 15. Tack för gullig kommentar och för fina bilder samt lektionen om irisars sexliv. Bollmåran är också fin!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 16. sommarmorgnar är bäst,
  efter sommarkvällar..

  SvaraRadera