torsdag 29 juli 2010

Sommarsalongen 2010

SommarSalongen 2010 i Ulriksdals slottspark kan jag rekommendera till den som är intresserad av Trädgård - Bostad - Bröllop - Mat - Miljö. Själv håller jag mig till trädgård, och lämnar bröllopsanspelningar i form av grodor och prinsesskronor därhän.

En av de verkligt intressanta idéträdgårdarna är skapad av DUO TRÄDGÅRD. Den beskrivs så här på Sommarsalongens hemsida: Två trädgårdar - En form, Två viljor, En helhet. Denna idéträdgård består av två rum, sammanbundna till ett, av en gång som slingrar sig genom dessa. För oss symboliserar gången kärlekens förenande kraft, som bär dessa två olika uttryck mot en gemensam harmoni.
Här är en länk till tanke och skiss.
Bambun effektfullt mot det rinnande vattnet och detalj av det vackra golvet.
Dessa bilder är klickbara.


Här skulle jag kunna tänka mig att inta morgonkaffet!

9 kommentarer:

 1. En alldeles perfekt vrå för morgonkaffet, bambu, sten, vatten vackert.....!
  Jag tog mig en inspirations tur till Wij-trädgårdar igår, även där i Ockelbo kan man fortfarande se mycket på temat bröllop....
  Må så gott i sommaren!

  SvaraRadera
 2. Elegant, oväntat med en vinröd (om den var det också i verkligheten), men den står verkligen fint mot grönskan. Och betong kan man göra mycket läckert med - kul att det kommer mer och mer i den vägen.

  SvaraRadera
 3. Får ett enormt sug att besöka utställningen. Fin som bara den! Ur fina bilder alltid från dig Ruben!!!

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder från Sommarsalongen. Och den kaffehörnan sitter också jag gärna i. Jag ska besöka salongen någon av de närmaste dagarna. Det blir nog mest trädgård för mig också.

  SvaraRadera
 5. Har inte varit dit än, men blir bra sugen av att se dina fina bilder!

  SvaraRadera
 6. En av de saker jag inte hann med under resan till Stockholm. Vilken tur att du varit där och fotat och delar med dig av dina fina bilder.

  SvaraRadera
 7. Vilka härliga bilder!
  Var på sommarsalongen idag och njöt av alla fina trädgårdar, röstade på denna trädgård,Duo,jättefin!

  SvaraRadera