Tjong i taket!
Egentligen hade jag velat ha tag i fröer från den lite mera röda varianten, men det var inte det lättaste, så det fick vara. Bladen på den lär användas i berusningssyfte, så det är väl antagligen därför det inte säljs fröer i någon större omfattning. Jag hade dock ett gammalt, ja faktiskt ur-gammalt frö kvar, och det har grott så nu har det till och med blivit några sticklingar från den. Men jag lovar, jag tänker inte använda bladen.
Mjuk som en manen på ett lejon, men akta dig, spetsarna är inget att leka med, sylvassa!
ställ på golvet, mera ljus ♥ bygg om huset!
SvaraRaderaLäcker växt! Det blir till att borra hål i taket :-)
SvaraRaderaAllt gott
Anette
Vilka spetsar!!! Ja det var en rejäl höjd på den, lycka till!
SvaraRaderaDen här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRaderaNi får skaffa större fönster helt enkelt:-)
SvaraRaderaHmmm, tänk att det finns fler som börjar för tidigt... Kanske går det att sätta ut den och bygga ett tillfälligt tält eller ställa några fönster runt som ett minidrivhus? Här finns fönster om du behöver.
SvaraRaderaVilken häftig! :) Håller med Tant O! Har du inget växthus kanske du kan göra ett tillfälligt av fiberväv och ngn ställning? Här börjar musselsyskorna att gro - hittills 3 idag - hur går det för dig? Allt gott! :) Mia
SvaraRaderaKlipp ner hehe...
SvaraRaderaLäcker macrobild.
Vilken miss! *fniss* Det är knepigt det där med frösådder förstår jag när även "mästaren" himself misslyckas ibland!! (Fast misslyckas och misslyckas, det verkar nästan som om du är alltför duktig!?
SvaraRaderaJag har ju bara sått några "tyska" luktärtor och dom klättrar för fullt på några pinnar i gästrumsfönstret. Det är dock alldeles för tidigt att börja avhärda dom...men mina agaphantus har jag avhärdat under några dygn, så nu får dom stå ute på altanen för gott.
KRAM
Susie
Ja hur gör du nu, känner väldigt väl igen problemet från mitt köksfönster och har ingen bra lösning. Du får helt enkelt göra som någon här föreslog. Skaffa dig ett högre fönster ;) Blomman var förresten väldigt läcker.
SvaraRaderaHa det gott!
/Anita