måndag 26 juni 2017

Årets prärie

Årets "prärie" blir lite annorlunda än tidigare år. Det blir mer Digitalis än vanligt, och då blir det av de lite mera "stillsamma" varianterna. Ekorrkornen kom igen efter fjolårets sådd, så det var ju helt onödigt att driva upp nya plantor. Men, naturligtvis petade jag ner dem med, här slängs inga sådder! Ha ha. Nu undrar jag, om Ekorrkornen hinner blomma över, innan resten av "prärien" kommer igång. Jag kommer faktiskt inte ihåg hur de brukar bete sig. Intressanta att titta på är de, speciellt i motljus och när det blåser litet.

Bilden går att klicka upp!


7 kommentarer:

 1. Jag kommer inte heller ihåg hur de är. Jag har drivit upp många som är några centimeter höga bara så om dina "blommar" över så fixar vi nya :)

  Kram påre!

  //Veronica

  SvaraRadera
 2. Såg att de börjat 'blomma' här också ekorrkornen, det var inte riktigt tanken. Vacker prärie du har även om den inte är som tänkt :)

  Ha det gott! Carina

  SvaraRadera
 3. Din prärie ser väldigt frodig och fin ut. Här finns ingen prärie i år utan det kommer att bli lite annat i prärierabatten. Magnus finns ju där sedan förut och dom kommer att få sällskap av palmkål (eller svartkål som den också kallas). Ekorrkornet som övervintrar kommer tyvärr att hinna blomma över men då är det ju tur att du planterat några från årets sådd som kan ta över.

  Ha det gott!
  /Anita

  SvaraRadera
 4. Jag har drivit upp många som är några centimeter höga bara så om dina "blommar" över så fixar vi nya :)


  แคมฟรอก

  SvaraRadera
 5. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  winwin casino

  SvaraRadera
 6. Hello, I went by to say hello, since I've been disconnected from everything for a long time. As always I love your work. That I still think that they are not chapucillas, but great works. A kiss.
  หนังออนไลน์

  SvaraRadera