fredag 20 juli 2018

A perfect match

Den här Echinacean fick jag av Susie för några år sedan. Egentligen är det bara en av de många som blev efter delningen i fjol. Mycket tacksamma i denna torka! Nu har den här ju inte riktigt slagit ut helt och hållet, men är på god väg. Men jag ville inte vänta med att fota, eftersom jag tyckte den matchade vallmon så bra (och de vet man ju, står inte särskilt länge). Tycker det är så kul med plantor som man fått av en trädgårdsvän. Jag får se, om jag tag en liten planta med mig när jag flyttar in till stan och blir med balkong.


8 kommentarer:

 1. Ja, det var uten tvil en perfekt kombo. Tutti Frutti:) Det er alltid noe spesielt med planter man har fått fra hagevenner.
  Nyt sommerdagene.
  Jannicke

  SvaraRadera
 2. Hejsan Ruben - jag har svarat ditt inlägg på min blogg under "kommentarer". För därifrån kom jag inte in till din blogg. Jag är enormt glad över att solhatten har tagit sig och lever hos dig. Jag tvivlar starkt på att några sorter kommer att överleva här hos mig i år - vi har fått "hela" 11 mm sen i början på april! I "poolrabatten" hade jag många fina och roliga, men jag har än så länge inte sett til någon!!
  KRAM/Susie

  SvaraRadera
 3. This picture is incredible! So vivid and clear...loving these flowers as well. You took them from such a great angle, thanks for the share! Keep up the posts. Love this!
  World of Animals

  SvaraRadera
 4. Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
  I love your page on your post.. That is so pretty..
  หนังออนไลน์

  SvaraRadera
 5. Upptäckte idag att det var "hela" tre blommor från just den här solhatten faktiskt blommade i en pallkrage. Otorligt!
  KRAM/Susie

  SvaraRadera
 6. Jätte bra blogg! Tack så mycket :)

  SvaraRadera