lördag 14 maj 2011

Färgglatt

Varje höst planterar jag tulpanlökar i några krukor som jag tar fram på vårkanten. När de gjort sitt tömmer jag krukan och planterar om lökarna med blast och allt i en vrå av trädgården,  så det blir lite huller om buller med lökarna!   I år blev det verkligen en annorlunda mix av färger, som jag tycker blev ganska kul. Några måste ha ändrat färg litet, tror jag.

Tulpankonfekt.

20 kommentarer:

 1. Tjusigt värre! Gillar särskilt de orangegula tulpanerna längst bak.

  SvaraRadera
 2. Mmm...det var bättre än en påse lördagsgodis ;)
  Hur förvarar du lökarna i kruka vintertid? Jag testade detsamma men, lökarna ruttnade bort! Vågade inte ha krukan ute för att den hade sannolikt sprängts sönder av is och snö, så den fick stå i växthuset och det tydligen blev inte så lyckat!
  Ha en fin dag!/ Bea

  SvaraRadera
 3. They look beautiful!
  Best regards

  SvaraRadera
 4. Jättefint Ruben, man blir glad av tulpaner:)

  SvaraRadera
 5. Jag hade mina krukor ute hela vintern och det fungerade alldeles utmärkt....fast mina är inte så färgglada utan vita ;)
  Ha det bra ;)

  SvaraRadera
 6. Dejlige glade farver på konfekten :-)

  SvaraRadera
 7. Vilka karameller!!! Underbar färgkombo... Fyndade i dag på vår sk kompost (har en fungerande kompost också....), en hög som mer är deponi än kompost. Där i alla fall blommade vita tulpaner, tete a tete, penséer och pärlhyacinter. Hrmm..... jag har nog tömt en och annan kruka där hihi...... Sämre fynd kan man göra.....

  Ha en underbar helg!
  /Charlotte

  SvaraRadera
 8. Snygg bild på dina fina tulpaner. Ser att även du tyvärr tappat kommentarer du haft under ditt senaste inlägg. Varför detta Blogger strul?
  Trevlig helg.

  SvaraRadera
 9. Roliga typer i alla fall!

  SvaraRadera
 10. Splendid tulips!
  Best regards

  SvaraRadera
 11. Spännande och snyggt!

  SvaraRadera
 12. Snyggt! Jag har följt ditt exempel och haft stor glädje av krukan med tulpaner. Nu är de nergrävda i väntan på näsya vår.

  SvaraRadera
 13. Smukt er det i alle tilfælde Ruben. Farveklatter i haven gør altid glad....og din klat er da bare skøn :0)

  Dorthe

  SvaraRadera
 14. Riktig karamellblandning, fint ! Såg att du haft finbesök av Sorgmanteln också, den ser man inte så ofta.
  Ha det gott i det gröna !
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera
 15. Vilken bra idé. Behöver flytta en del tulpaner då de inte passar där de kommer upp.Jag tackar för tipset. Ha de gott. Anita

  SvaraRadera
 16. Det är en vacker blandning....
  Härligt med de varma färgerna ;)
  Ha det bra.

  SvaraRadera
 17. härlig färgkick! Tänk så konstigt men i buketter blandar jag gärna friskt, men inte i rabatten. Kanske måste ta och ändra på det:)

  SvaraRadera
 18. Läckert! Den idén kom jag äntligen på i år. Efter alla dessa år med omaka enslingar utspridda på hela tomten. Nu ska de samlas ihop och glöda i ett hörn - precis som hos dig.

  SvaraRadera
 19. Härliga varma tulpanfärger! Har gjort som du och satt i kruka, de är knallröda liljetulpaner, dem njuter jag av från mitt arbetsrumsfönster. ha det gott/Sophia

  SvaraRadera