måndag 30 maj 2011

Missa inte ....

... en serie väldigt intressanta program på Kunskapskanalen som handlar om restaurering av danska slotts- och herrgårdsparker. Serien heter Historiska trädgårdar och sänds söndagar kl 20.00 (senaste avsnittet går i repris på lördag kl 09.30). Läs mer här! Och för dig som är riktigt intresserad finns en fantastisk PDF-sida som du når genom att under rubriken "Ny bog samler kampagnens resultater" klicka på "Hent den her".

Bilden lånad från Realdania.dk (Fri för pressanvändning).

7 kommentarer:

 1. Åh, tack för tips! =)

  SvaraRadera
 2. Skulle gärna se den, men.....hinner inte med allt jag ska göra, eller tänkt göra. Jag har visserligen hört från andra pensionärer att dom har så mycket att göra, men jag visste faktiskt inte att det är så här stressigt att vara pensionär!? :-)

  SvaraRadera
 3. Bra tips! det där ska jag kika på.

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset, verkar jätteintressant. Nu ska man bara komma ihåg det också :-) Hoppas dina pionsådder gror snart !
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera
 5. Bra tips på ett bra program! Jag har sett några avsnitt och de var intressanta och bra. Sedan är det så svårt att hålla reda på dagar och tider nu tycker jag...som filurar runt i trädgården tills det blir mörkt. Missade programmet igår...

  Ha det bra, Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 6. jag ska besöka ett dussin slott i Skåne

  http://www.fridhem.fhsk.se/dyn/195,9,20,46,163.html

  SvaraRadera
 7. Brukar också titta. Intressanta program!
  /i.

  SvaraRadera