torsdag 2 juni 2016

Prärien i början av juni

Det har hänt en hel del i "prärien" på de senaste veckorna. Jämför med mitt tidigare inlägg! Digitalisarna frodas utan dess like, och risken är väl att de tar över hela föreställningen. Men, jag gillar verkligen de här lite neutralare sorterna,  så jag är ändå vid gott mod!

Digitalis davisiana

 Slöjsiljorna ser ut att må bra och är nu ungefär 10 cm höga. Man skymtar också ett
ekorrgräs (ungefär lika högt) och ett litet, litet Litet Kärleksgräs
och i framkanten är det Rudbeckia 'Cherry Brandy',
som är en överlevare från i fjol (de i år frösådda är förstås betydligt mindre).4 kommentarer:

 1. Spännande digitalis. Och som den växt!! Jag har också sått digitalis men, Stewarti, Lanata och D.ferruginea. Fast mina står och stampar och är pytte små.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Ska bli enormt spännande att se hur "prärien" utvecklar sig! Jag tror att det är sånt man egentligen skulle satsa på här nu när det är så ont om vatten jämt och ständigt. FGast jag har ju slutat med perenner. Ja, alltså att plantera fler.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 3. Det är så synd att Ekorrkornet är ettårigt :( Det är ju så vackert när det vajar i vinden sedan :) Ska bli mycket spännande att se hur det utvecklar sig ;)
  Kram
  Elisabeth

  SvaraRadera
 4. Spännande att se din prärie. Att mina ekorrkorn är stora redan nu beror på att dom övervintrat, trots att dom ska vara ettåriga. Har googlat och sett att det inte alls är ovanligt. Hoppas dom fortsätter med det för dom har blivit enormt stadiga och rikblommande i år. Dessutom har jag ju sått en del nya för året. Tror det blir snyggt med Cherry Brandy i din prärie. Det är ju lite samma färgval som 'Magnus'. Digitalisen blir nog också fin.

  Ha det gott!
  /Anita

  SvaraRadera