onsdag 3 juli 2013

Hett tips!

Det händer någon gång ibland att jag blir nästan lyrisk när någonting är riktigt bra! Jag hittade en fantastiskt trevlig och intressant intervju med Annika Christensen på Cisions blogg. Jag tycker frågorna som ställs till Annika är väldigt intressanta och det som Annika svarar är förstås minst lika intressant. Uttömmande och rakt berättar hon om hur det är att blogga och lite till.  Jag har nog aldrig riktigt fattat förrän nu vad bloggandet betyder för Annika.

Annika som kom överst på Cisions topplista med sin blogg.

7 kommentarer:

 1. Tyvärr är det en blogg som inte tilltalar mig, det skrivs alldeles för mycket om ätbara saker! Men det är ju "inne" nu så jag förstår varför den är populär!!
  Men det hon skriver om att göra korta läsbara saker och stora bilder stämmer. Gemene man verkar numera ha lite svårt att läsa långa inlägg och vill helst bara titta på bilder med några rader till. Fast det finns undantag.....*fniss*
  Såg din vallmo Clas nedan - helt otroligt vacker ihop med lavendeln. Så...precis som vanligt; "Inget ont som inte för något gott med sig!"

  SvaraRadera
 2. Haft förmånen att träffa henne två ggr i samband med föreläsningar.Helt underbar person som haft både tur och otur i livet.Bjuder verkligen på sig själv. Ha de gott Ruben .

  SvaraRadera
 3. Bra tips! Och Ruben, du fanns ju med på listan du också! Grattis!? Det finns ju, som Annika svarar på sista frågan, baksidor med det hela också...

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset Ruben! Annika är en underbar person som jag haft tillfälle att träffa ett par gånger och hennes blogg tilltalar mig (även om jag ju gillar långa inlägg och många bilder "blink")

  SvaraRadera
 5. Trädgårdsbloggar är bäst!
  Efter bokbloggar...

  SvaraRadera
 6. Härligt! Och grattis själv till listplaceringen!

  SvaraRadera
 7. Tack Ruben! Det var roligt att du gillade den. Grattis till dig också.
  Synd att jag är så passiv bloggare just nu bara. Men som sagt jag samlar in bilder för nästa års reportage.

  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera