onsdag 6 juli 2011

Beautiful morning glory

I morse kom solen tillbaks och det blir ett helt annat liv i trädgården! Dahliorna och cosmos (eller heter de cosmea, jag kan aldrig lära mig) samspelade så fint, så jag var tvungen att föreviga det hela. Det är faktiskt tre olika dahlior, alla frösådda, så de undre har inga "namn", men den lite högre och luftigare är min favorit, som jag skrivit om tidigare, D. coccinea 'Palmeri'.

8 kommentarer:

 1. Och vackert är det! Tur att du förevigade det! /Mimi

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara morgonpromenader du har!

  SvaraRadera
 3. Som vanligt väldigt vacker kombination!
  Här är det ÄNTLIGEN mulet idag - men trots det ska det inte bli något regn. Så jag vattnar och Rolle rensar hängrännor. Vi har ju ett par jättelärk bakom oss i kohagen och det märks!!!

  SvaraRadera
 4. åååh så vackert!
  Ha en fortsatt solig & grön dag!

  Kram
  Tiina

  SvaraRadera
 5. så stämningsfullt; trädet, ljuset, fjärilarna..

  SvaraRadera
 6. Oh, har solen varit borta hos dig?! Ja, då förstår jag att du är glad. Nu vill man ju liksom ha sol. Hela tiden. Fast det där är lite märkligt. Blir det för mycket sol, vill man ha regn... haha :-))) Det bästa är väl om det kunde regna på nätterna och vara sol på dagarna.....

  Underbar morgonstund du fångat i rabatten. Morgon-och kvällsljus är extra speciellt och får växterna att lysa. Å dina lyser verkligen!!

  Tack för snälla hälsningen!!
  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 7. Beautiful image!
  Greetings,Monica

  SvaraRadera
 8. De passar jättebra ihop! Cosmos (vad de nu heter) har jag på min shoppinglista varje år tror jag, men av någon anledning så blir det aldrig av att skaffa dem, hm. Skriver upp till nästa år igen :)

  Jenny

  SvaraRadera