måndag 21 maj 2012

Vild och vacker

I morse hade en hel skrälldus vildtulpaner bestämt sig för att öppna sina kalkar. Och detta på ovanligt långa stjälkar i år. Väldigt graciösa! Den vit/röda heter 'Lady Jane' och den gul/röda 'Cynthia'. I bakgrunden ett vitt löjtnantshjärta som också börjat slå ut.

Tulipa clusiana.

10 kommentarer:

 1. Vilka smäckra höjdare! Tjusigt!

  SvaraRadera
 2. Så där ska tulpaner se ut! Är så trött på dom gula och dom röda, så nu blir det vita, rosa, lila, ceris, vinröda och "svarta" i lite olika skepnader.
  Jasså, du tror att Rolle klurat ut att jag är en taktisk kvinna. Förmodligen, men han vet inte riktigt när tror jag..... *fniss*

  SvaraRadera
 3. Kanonfina tulpaner!!Vill ha! Är väl special, special kan tänka!Jättefina i vilket fall! Ha det gott !/Toprrosen

  SvaraRadera
 4. Mina har gett upp... (Bra länk, jag känner till området väl, alldeles i närheten, bästa promenadställe, nu när militärerna kanske (?) har lämnat...

  SvaraRadera
 5. (min bild från området, isråkar, där vi gick!!!

  http://bp3.blogger.com/_WwCxSpQsio0/Rc3m3zCtjUI/AAAAAAAABOE/FOBCkTa2dLs/s1600-h/27TemaisRakar06.JPG

  SvaraRadera
 6. Så vackert de öppnar sig, är verkligen höga.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 7. Herreje Ruben vad jag har missat många av dina inlägg! Fina, vackra bilder! F.o.m. nu kanske det börjar bli folk av mig och jag har ork att vara mer cybersocial!

  Försökte hitta i någon av dessa två tidningar en stor pionbild där du medverkar utan att lyckas. Vilken av tiningarna var du med i?

  /Anja

  SvaraRadera
 8. Väldigt graciös och vacker tulpanblomning. Jag läste med intresse om din tidig kontra sen-sådd äv luktärter. Hittade ett helt gäng glömda påsar igår så även jag ska prova att senså i år.
  Ha det bra

  SvaraRadera